Assistent Inkoop | 24 - 32 uur/week

Foodjet is hard op weg om een van de grootste leveranciers van doseersystemen in de wereld te worden. Help jij FoodJet met jouw vaardigheden haar doelstellingen te bereiken?

Functieomschrijving

In deze functie assisteer je de manager operations. Je beheert de mailbox van de afdeling inkoop en zorgt dat ons ERP systeem qua levertijden, voorraad beheer en bestellijsten up to date is. Je zorgt dat eventuele vertragingen gecommuniceerd worden met de afdeling productie. Je communiceert met leveranciers over manco’s en levertijden. Controle van afwijkende prijzen hoort ook bij je taak.

Over FoodJet

FoodJet ontwikkelt innovatieve doseersystemen voor de voedingsmiddelenindustrie. Zo zorgen wij er o.a. voor dat tomatensaus op pizza’s en chocola op koekjes perfect wordt gedoseerd. Dit in een industriële omgeving en op een hightech manier.

FoodJet is snelgroeiend en wil de komende jaren de focus leggen op verdere professionalisering en de ontwikkeling van nieuwe technieken. Dit doen we door te investeren in ons huidige personeel, we richten ons o.a. op scholing maar zorgen ook dat onze medewerkers goed gereedschap en een fijne werkplek hebben, zodat ze hun werk optimaal kunnen uitvoeren. Daarnaast investeren we in uitbreiding van ons personeelsbestand. Deze functie is daarop gericht.

Onze kenmerken

Werken bij FoodJet betekent onderdeel zijn van een succesvol en innovatief bedrijf. FoodJet is klantgericht, ambitieus en biedt ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn een gezonde en groeiende organisatie.

Wat bieden we jou

Allereerst een werkomgeving met een informele en open cultuur. De stimulerende sfeer en teamgeest maken dat jij je snel thuis voelt. Management en coaching zijn persoonlijk, informeel en betrokken. Naast werken vinden we samen plezier maken ook belangrijk. Er is een actieve personeelsvereniging die gezellige borrels en uitjes organiseert, Er wordt zelfs 1 x per jaar een weekend georganiseerd waarin sportiviteit, teamspirit en gewoon gezelligheid bij elkaar komen!

In onze kantine wordt iedere dag gezamenlijk geluncht. Je hoeft hiervoor geen broodtrommel mee te nemen. De personeelsvereniging zorgt ervoor dat er iedere dag een diverse en gezonde lunch beschikbaar is.

Naast dit alles bieden we een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Je kunt hierbij denken aan:

 • Uitstekende beloning, afhankelijk van leeftijd, kennis en ervaring tussen de € 2.000,= en € 2.800,= bruto per maand o.b.v. 40 uur per week;
 • Vrijheid en autonomie in je functie;
 • Persoonlijk opleidingsbudget;
 • Goede pensioenregeling o.b.v. beschikbare premiestelsel;
 • 25 vakantiedagen ( op basis van 40 uur p/w);
 • Mogelijkheid tot het kopen van 10 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur p/w);
 • 8% vakantiegeld;

Jouw profiel

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau
 • Je hebt werkervaring in de machine- of apparatenbouw; beginners op de arbeidsmarkt worden nadrukkelijk ook uitgenodigd te reageren.
 • Je beschikt over goede organisatorische en contactuele vaardigheden
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Je hebt kennis van Office en ERP systemen, Ridder is een pré
 • Je kunt zelfstandig werken en hebt een proactieve, servicegerichte houding.

Wil je meer weten over de functie?

Voel je vrij om contact op te nemen als je een vraag hebt over de vacature of onze organisatie. Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen! Timo van Haaren

Tel: 024-3790061

Mail: t.vanhaaren@foodjet.com

Solliciteren!

Stuur je LinkedIn URL en/of je CV naar: l.maljaars@foodjet.com t.a.v. Liesbeth Maljaars, HR Manager.

Wij vullen deze vacature via onze eigen werving in. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst! Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen worden behandeld als directe sollicitaties van de kandidaat.

Send us your application

×