Field Service Engineer | 40

FoodJet is hard op weg om een van de grootste leveranciers van hightech doseersystemen in de wereld te worden. Heb jij passie voor techniek en wil jij je creativiteit ten volle inzetten?

De functie

Als Field Service Engineer houd je je bezig met het in bedrijfstellen en onderhouden van onze machines op locatie bij onze klanten in Nederland en in het buitenland. Ook geef je training en instructie aan de gebruikers van onze machines. Als je niet onderweg bent dan ben je op ons bedrijf in Nijmegen aanwezig waar je paraat staat om op afstand klanten bij te staan met het oplossen van storingen of anderen technische problemen, ook voer je regelmatig een FAT uit en plan je service- en onderhoudswerkzaamheden in voor onze klanten.

Over FoodJet

FoodJet ontwikkelt innovatieve doseersystemen voor de voedingsmiddelenindustrie. Zo zorgen wij er o.a. voor dat tomatensaus op pizza’s en chocola op koekjes wordt gedoseerd. Dit in een industriële omgeving en op een hightech manier. Wil je voorbeelden zien? Bekijk de video’s op ons YouTube kanaal: FoodJet YouTube channel

FoodJet is snelgroeiend en financieel onafhankelijk en wil de komende jaren de focus leggen op verdere professionalisering en de ontwikkeling van nieuwe technieken.

Wat heb je ons te bieden

· Je hebt een afgeronde MBO 4 opleiding richting elektrotechniek;

· Je kunt een root-cause analyse uitvoeren op elektrische-, control-, mechanische-, en processystemen;

· Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels;

· Je kunt FAT en SAT procedures opstellen en uitvoeren;

· Je kunt control systemen (windows, PLC, Embedded en Vision) installeren en onderhouden;

· Je hebt ervaring met het opstellen, bestuderen en/of reviseren van functionele en technische documentatie;

Wat bieden wij jou

Allereerst een werkomgeving met een informele en open cultuur. De stimulerende sfeer en teamgeest maken dat jij je snel thuis voelt. Management en coaching zijn persoonlijk, informeel en betrokken. Naast hard werken, vinden we samen plezier maken ook belangrijk. Dit gebeurt volop tijdens onze gezamenlijke lunch, kerstviering en andere gezellige borrels en (team) uitjes, het hele jaar door. Daarbij bieden we je een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Denk hierbij aan:

  • Uitstekende beloning;
  • Vrijheid en autonomie in je functie;
  • Opleidingsmogelijkheden en ruimte voor persoonlijke groei;
  • Goede pensioenregeling;
  • 25 vakantiedagen ( op basis van 40 uur);
  • Mogelijkheid om 10 vakantiedagen erbij te kopen;
  • 8% vakantiegeld;

Solliciteer nu!

Stuur je LinkedIn URL en/of je CV naar: l.maljaars@foodjet.com t.a.v. Liesbeth Maljaars, HR Manager.

Wil je meer weten over de functie?

Voel je vrij om contact op te nemen als je een vraag hebt over de vacature of onze organisatie.

Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen!

Björn Coolen 024-3790061 of B.Coolen@foodjet.com

Wij vullen deze vacature via onze eigen werving in. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen worden behandeld als directe sollicitaties van de kandidaat.

Send us your application

×