Projectengineer (medior) | 40 uur (evt. parttime bespreekbaar)

Heb jij tenminste 5 jaar ervaring, kun jij je mannetje staan, vind je het een uitdaging om een project van A-Z te leiden, maar houd je ook van ontwerpen en tekenen? En doe je dit het liefste binnen een klein en gezellig team met ruimte voor eigen inbreng om ons werkproces verder te optimaliseren? Kom dan werken bij FoodJet!

Wat ga je doen…

Als Project Engineer binnen Foodjet ben je onmisbaar! Je bent verantwoordelijk voor de engineering en het uitwerken van klant specifieke machines t.b.v. geavanceerde productielijnen. Naast de engineering overleg je met de opdrachtgevers en productieafdelingen over bijvoorbeeld de projectplanning en klant specifieke wensen en haalbaarheid.

Je werkplek in Nijmegen varieert van tekenen op kantoor (ca. 50% van je werkzaamheden), verzamelen en bijhouden van alle benodigde ontwerpspecificaties, tot het toezien op een juiste afronding van de FAT en SAT, inclusief rapportage. Je stuurt de kwaliteitscontrole op het eindproduct aan en je communiceert regelmatig met zowel de opdrachtgever, toeleverancier als je collega’s en ben je de schakel hiertussen, ook v.w.b. de voortgang. Je vindt het een uitdaging om een order van A-Z op te leiden en vorm te geven.

Daarnaast loop je regelmatig bij de assemblage binnen om te kijken hoe het er nu écht uit ziet, overleg je met je collega's over mogelijke wijzigingen en woon je één keer per week een projectoverleg bij om de huidige stand van zaken door te nemen met je collega's.

Samen staan we voor het ontwikkelen van machines waarmee onze klanten in de voedselindustrie zeer nauwkeurig sausen, chocolade en andere vloeibare substanties kunnen deponeren, in ieder gewenst patroon op ieder gewenst product. Bekijk de video’s op ons YouTube kanaal voor een voorbeelden van deze hightech machines. Met behulp van vision technologie bepalen we de vorm en positie van producten op de lopende band, en voorzien deze een seconde later van een decoratie in een passende vorm of patroon.

Wat heb je ons te bieden…

· Je hebt een afgeronde HBO opleiding werktuigbouwkunde en relevante werkervaring;

· Je hebt ervaring met 3D tekenen in Inventor;

· Je hebt projectmanagement ervaring en weet een orderproces te leiden en werkt graag klantgericht;

· Je bent communicatief vaardig en vindt het ook een uitdaging om dé contactpersoon te zijn voor zowel de opdrachtgever, toeleverancier als je collega’s;

· Je hebt ervaring met het opstellen, bestuderen en/of reviseren van functionele en technische documentatie, bij voorkeur in het Engels;

· Je hebt kennis van de Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Wat bieden wij jou?

Allereerst een werkomgeving met een informele en open cultuur. De stimulerende sfeer en teamgeest maken dat jij je snel thuis voelt. Management en coaching zijn persoonlijk, informeel en betrokken. Naast hard werken vinden we samen plezier maken ook belangrijk. Dit gebeurt volop tijdens onze gezamenlijke lunch, kerstviering en andere gezellige borrels en (team) uitjes, het hele jaar door. Verder zijn wij een gezonde en groeiende organisatie met volop kansen voor ontwikkeling en groei. Daarbij bieden we je een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Denk hierbij, naast een goed salaris, aan:

  • Vrijheid en autonomie in je functie;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Goede pensioenregeling;
  • 25 vakantiedagen ( op basis van 40 uur);
  • 8% vakantiegeld;
  • Leuke collega’s;
  • Een goede werksfeer.

Wie zijn wij?

FoodJet is een internationaal opererende organisatie die innovatieve 2D+ doseersystemen voor de voedingsmiddelenindustrie ontwikkelt. Deze techniek maakt het mogelijk om unieke decoraties van bijvoorbeeld chocolade en vullingen van (tomaten)sauzen te printen. FoodJet heeft haar techniek gepatenteerd, is marktleider en heeft klanten op alle continenten. De organisatie is gevestigd in Nijmegen. FoodJet is snelgroeiend en geeft de komende jaren focus aan verdere professionalisering en de ontwikkeling van nieuwe technieken. Werken bij FoodJet betekent onderdeel zijn van een jong, succesvol en innovatief familiebedrijf. FoodJet is klantgericht, ambitieus en biedt ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Interesse?

Stuur je motivatie en CV naar a.duijnisveld@foodjet.com, t.a.v. Anouk Duijnisveld, HR-manager.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Send us your application

×