Technisch Schoonmaker | 16 uur

FoodJet is hard op weg om een van de grootste leveranciers van doseersystemen in de wereld te worden. Heb jij oog voor detail en vind je het fijn als je onze machines spic en span op weg naar onze klanten gaan dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

De functie

Als technisch schoonmaker ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van onze machines, Wij testen onze machines in onze hal met bijvoorbeeld tomatensaus of chocolade. Na het testen moet de machine helemaal schoongemaakt worden. Ook de ruimte waarin de test gedaan wordt kan vies zijn en zal schoongemaakt moeten worden. Daarnaast zijn er nog allerlei kleine werkzaamheden waarbij hand en spandiensten verleend moeten worden.

Over FoodJet

FoodJet ontwikkelt innovatieve doseersystemen voor de voedingsmiddelenindustrie. Zo zorgen wij er o.a. voor dat tomatensaus op pizza’s en chocola op koekjes wordt gedoseerd. Dit in een industriële omgeving en op een hightech manier. Wil je voorbeelden zien? Bekijk de video’s op ons YouTube kanaal!

Wat heb je ons te bieden

· Je weet van aanpakken

· Je bent flexibel inzetbaar maximaal 16 uur per week

· Overdag beschikbaar

· Je hebt enige affiniteit met techniek

Wat bieden wij jou

Allereerst een werkomgeving met een informele en open cultuur. De stimulerende sfeer en teamgeest maken dat jij je snel thuis voelt. Management en coaching zijn persoonlijk, informeel en betrokken. Naast hard werken vinden we samen plezier maken ook belangrijk. Dit gebeurt volop tijdens onze gezamenlijke lunch, kerstviering en andere gezellige borrels en (team) uitjes, het hele jaar door. Daarbij bieden we je een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Denk hierbij aan:

  • Uitstekende beloning;
  • Vrijheid en autonomie in je functie;
  • Opleidingsmogelijkheden en ruimte voor persoonlijke groei;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Goede pensioenregeling;
  • 27 vakantiedagen ( op basis van 40 uur);
  • 13 ADV dagen;
  • 8% vakantiegeld;

Solliciteer nu!

Stuur je LinkedIn URL en/of je CV naar: l.maljaars@foodjet.com t.a.v. Liesbeth Maljaars, HR Manager.

Wil je meer weten over de functie?

Voel je vrij om contact op te nemen als je een vraag hebt over de vacature of onze organisatie.

Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen!

Koen de Grood 024-3790061 of k.degrood@foodjet.com

Wij vullen deze vacature via onze eigen werving in. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen worden behandeld als directe sollicitaties van de kandidaat.

Send us your application

×